Lid worden - voordelen en verzekeringen via paardensport Vlaanderen

 

In onze passie voor paarden is veiligheid en vertrouwen van het grootste belang.

Daarom willen we je graag uitnodigen om je aan te sluiten bij Paardencoaching Vlaanderen, waar we samenwerken met Paardensport Vlaanderen en erkend zijn als club, om jou de best mogelijke bescherming te bieden.

Als lid van Paardencoaching Vlaanderen geniet je van de voordelen van de uitgebreide verzekeringen van Paardensport Vlaanderen. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van al je paardensportactiviteiten, wetende dat je goed verzekerd bent, hier op locatie voor coaching of als je zelf actief bent met je paard!

 

Bovendien willen we je als lid ook graag een extra voordeel bieden. Je ontvangt namelijk een exclusieve 5% korting op alle cursussen, workshops en coachingslessen georganiseerd door de eigen lesgevers van De Prioriteit. Zo kun je niet alleen werken aan je vaardigheden en kennis, maar zeker ook aan je persoonlijke groei.

 

Aan je mutualiteit kan je tussenkomst vragen onder de vorm van een sportpremie

( voorwaarden volgens je eigen mutualiteit) waardoor je zelfs een gedeelte terug betaald krijgt, gemiddeld is dit 15 € dat je per jaar terug krijgt !

 

Vraag je lidmaatschap via onderstaand formulier.