" Paardencoaching, waar woorden overbodig zijn en connectie spreekt.

 

Waarvoor kan je bij ons terecht? 

 

Individuele Coaching: ontdek je innerlijke kracht en groei door individuele sessies waarbij de wijsheid van het paard je leidt naar diepgaande inzichten en persoonlijke transformatie. Je kan de sessies met het paard als co-coach integreren in het coachingstraject en combineren met praat - en werksessies

Prijs individuele sessie 50-60 minuten: 55€

Jong- volwassenen 17 -21 jaar, sessie van 50 min: 49€

 

Loopbaancoaching: laat paarden je begeleiden op je professionele pad, waarbij ze je helpen bij het ontdekken van je ware passies en talenten, en je ondersteunen bij het nemen van belangrijke carrièrestappen. Het is mogelijk loopbaancheques aan te vragen bij de VDAB. Dan kan je 7 uren coaching volgen aan 90 €. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op!

Teamcoaching: versterk teamdynamiek en communicatie met unieke teambuildingssessies waarbij paarden als krachtige spiegels dienen, waardoor teams hun samenwerking verbeteren en hun doelen bereiken.

Coachopleidingen: word paardencoach met onze professionele coachopleidingen, waarbij we onze 15 jaar ervaring en diepe verbinding met paarden delen om anderen op te leiden tot bekwame en empathische coaches. Je leert het coachen met paarden integreren in een coachingssessie of in een coachingstraject.

Workshops: ervaar de magie van paardencoaching in interactieve workshops, waarbij je de kans krijgt om zelf de kracht van de verbinding tussen mens en paard te ervaren, en waardevolle inzichten op te doen voor persoonlijke groei. We hebben steeds diverse thema's die we belichten.